Være ute!

Bakketoppen Barnehage ble etablert i to hus som tidligere ble brukt som bolig. Husene ligger i en gammel hage fra 1930 - tallet med epletrær, moreller og plommetrær som omkranser oss.

Gressplenen har vi gjort om til lekeplass – og selv om vi har måttet kvitte oss med en mengde rosebusker, ”stikketrær” og giftige prydplanter for å få plass til lekeapparater, sandkasser og dukkestuer - får vi allikevel følelsen av fordums tider med flotte bed og blomster. I tillegg er vi så heldige at vi har en fjellknaus som deler hagen og som er veldig spennende å klatre på og gir gode motoriske utfordringer til barna i Bakketoppen.

Men, vi er jo ikke bare i hagen vår. Bakketoppen Barnehage er stadig ute på tur i nærområdet. Befinner du deg tilfeldigvis på f.eks. Indianerplassen, Dumpa, Soppskogen, Ekebergsletta, Østmarksetra, Sagstua eller Andersendammen er det en stor sjanse for at du kanskje finner oss....