Åpen barnehage, besøksdager før opptak

Velkommen inn til oss

Hvis dere lurer på hvem vi er, og om Bakketoppen er rette stedet å være for deres barn, er dere hjertelig velkommen til å komme på besøk. Vi skjønner at det kan være vanskelig å vite i hvilken barnehage man skal søke plass til sine kjære små, og at det ofte vil gjøre beslutningen lettere med et besøk.

Hver onsdag formiddag i februar ønsker vi nye søkere velkommen for å ta en prat. Grunnet strenge smittevernregler, kan vi ikke ta i mot alle på en gang, så det er ønskleig at dere melder deres interesse per epost. Da avtaler vi tidspunkt og setter av tid til dere.

Ønsker dere å komme innom kan dere henvende dere til pedagogisk veileder jorgelina@bakketoppen.no.

Andre spørsmål rundt opptak kan rettes til Kate Fjeldstad, 41 69 41 68. styrer@bakketoppen.no